Σκιές για γαλάζια, πράσινα και καστανά μάτια

Σκιές ματιών μπορεί να έχετε άπειρες και όλες να είναι πραγματικά αγαπημένες σας. Είναι σημαντικό όμως να ξέρετε ποιες από αυτές είναι οι σωστές για να αναδείξουν το χρώμα των ματιών σας αλλά και το βλέμμα σας. Το μυστικό μακιγιάζ των make up artists βρίσκεται στο βλέμμα. Έτσι δίνουν έμφαση κυρίως στα μάτια, αφού το σωστό μακιγιάζ ματιών κάνει τα μάτια σας τα μαγνητίζουν τα βλέμματα. Σας προτείνουμε τις ιδανικές σκιές ματιών ανάλογα με το χρώμα που έχουν τα μάτια σας.

                          Σκιές ματιών και συμβουλές μακιγιάζ για γαλάζια μάτια

Στα γαλάζια μάτια ταιριάζουν σκιές ματιών σε ζεστές αποχρώσεις. Ιδανικά χρώματα  σκιών που αναδεικνύουν τα μάτια σας, είναι τα ζεστά ροζ για πρωινές ώρες, ενώ οι αποχρώσεις του χρυσού μπορούν να κάνουν τα μάτια σας να λάμπουν το βράδυ. Μην αφήσετε απ’ εξω τις πορτοκαλί αποχρώσεις αφού κάνουν έναν ενδιαφέρον συνδυασμό με το χρώμα των ματιών σας. Αν θέλετε να κάνετε smokey eyes προτιμήστε τις αποχρώσεις του ασημί ή του πολύ σκουρόχρωμου μπλε. Προτιμήστε σκιές σε υγρή μορφή που είναι εύκολο να τις δουλέψετε και τις κάνεις πιο ελαφριές ή ποιο βαριές ανάλογα την κάθε περίσταση.

                                  Σκιές ματιών και συμβουλές μακιγιάζ για πράσινα μάτια


Τα μοβ χρώματα σε σκιές είναι αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στα πράσινα μάτια. Προτιμήστε βιολετί και ροζ σκιές και για να κάνετε τα μάτια σας πιο έντονα. Χρησιμοποιήστε μολύβια ματιών σε μοβ σκούρες αποχρώσεις. Τις ίδιες αποχρώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για smokey eyes άλλα και αποχρώσεις σε μπλε-μοβ. Τα χάλκινα χρώματα σε σκιές είναι εξίσου ιδανικά για τα πράσινα μάτια. Αναδεικνύουν και φωτίζουν το βλέμμα. Αν τα μάτια σας είναι από εκείνα τα πράσινα που αλλάζουν χρώμα προτιμήστε μια nude σκιά ματιών ώστε να αναδείξετε το χρώμα σας ανάλογα με τα ρούχα που φοράτε. Το φυσικό είναι πάντα και καλύτερο.

                               Σκιές ματιών και συμβουλές μακιγιάζ για καστανά μάτια

Το καστανό χρώμα στα μάτια είναι ένα ουδέτερο χρώμα και αν το έχετε είστε τυχερή γιατί σας ταιριάζουν όλα. Μπλε ηλεκτρίκ ή έντονο πράσινο μπορούν να αναδείξουν όμως ιδανικά τα μάτια και το βλέμμα σας. Μπορείτε ακόμα να κάνειτε ένα ουδέτερο μακιγιάζ σε απαλές αποχρώσεις και να το συνδυάσετε με μια χρωματιστή μάσκαρα σε μοβ χρώμα, που θα τονίσει το ζεστό καφέ των ματιών σας ακόμα περισσότερο.

Πηγή: www.ediva.gr